Blog

Menő az öko - 4 öko termék, ami feltétlenül legyen az ajándéklistádon

Siklós Barbara
2021.07.26 07:07
Menő az öko - 4 öko termék, ami feltétlenül legyen az ajándéklistádon

Az ember hosszú éveken át (és még most is) bitorolta a Föld javait. Egy idő után bolygónk ezt megelégelte és különféle módon jelezte (és jelzi még most is) az emberiségnek, hogy fogytán az ereje. A földlakók erre feleszméltek és elkezdtek a természetbarát termékek felé fordulni. Ma egyre inkább követendő irány a fejlett társadalmakban, hogy törekszünk a környezetbarát termékek használatára.

Ezek az öko termékek, melyek Magyarországon azt jelentik, hogy a használati cikk gyártásakor, a középpontban a környezettudatosság -és védelem, illetve a gazdaságos kiszerelés áll. Tehát egyre inkább menő az öko. Ráadásul azok a márkák, amelyek fenntartható promóciós termékeket használnak márkakampányaikhoz, jó hírnevet és lelkiismeretességet sugároznak a fogyasztók felé.

Lássuk mi az az 5 öko termék, ami feltétlenül legyen a promóciós ajándéklistádon.

  1. Környezetbarát italtartók, poharak
Környezetbarát bögre A poharak, italtartók népszerű promóciós tárgyak a hasznosságuk és a használatuk gyakorisága miatt. Lehet, hogy nem mindenkinek van szüksége USB-meghajtóra, de az biztos, hogy inni mindenkinek kell. Ez az egyik legjobb promóciós ajándék. Újrahasznosítható, környezetbarát, nem keletkezik műanyag hulladék. Antimikrobiális kávésbögrénk ráadásul ún. Biomaster védelemmel is el van látva, ami egy Anti mikrobiális hatóanyag a káros baktériumok ellen. Nem a terméken, hanem magában a termékben található ezáltal folyamatos védelmet biztosít.

 

 

  1. Fenntartható promóciós tollak
Bambusz toll A poharak, italtartók népszerű promóciós tárgyak a hasznosságuk és a használatuk gyakorisága miatt. Lehet, hogy nem mindenkinek van szüksége USB-meghajtóra, de az biztos, hogy inni mindenkinek kell. Ez az egyik legjobb promóciós ajándék. Újrahasznosítható, környezetbarát, nem keletkezik műanyag hulladék. Antimikrobiális kávésbögrénk ráadásul ún. Biomaster védelemmel is el van látva, ami egy Anti mikrobiális hatóanyag a káros baktériumok ellen. Nem a terméken, hanem magában a termékben található ezáltal folyamatos védelmet biztosít.

 

  1. Újrahasznosított promóciós jegyzetfüzetek
Bambusz füzet A promóciós jegyzetfüzetek jelenleg az egyik legnépszerűbb promóciós termék, a tollak után. Annak ellenére, hogy a digitális korban élünk, az emberek még mindig sokszor használnak jegyzetfüzeteket, naplókat. Hosszú élettartamuknak köszönhetően hosszú ideig jelen marad a márka az ügyfél szeme előtt. És ha még ez a füzet elegáns, bambusz borítóval és újrahasznosított papírral (90 lap/180 oldal, 70 gramm) érkezik, ügyfelünk biztosan emlékezni fog ránk.

 

  1. Újrahasznosítható táska
Impact újrahasznosított táska Nagy divatját éli, főleg a nők körében, a vászon bevásárlótáska. Anyaga jól logózható, nagy felülete jól látható brandinget tesz lehetővé. Impact Aware™ újrahasznosított pamut táskánk teljes mértékben fenntartható és többször használatos termék. Különlegessége, hogy egy speciális AWARE™ nyomkövető kerül ún. blokklánc technológiával az anyagba, ezáltal a valóban újrahasznosított összetevők használata és a kevesebb víz felhasználása ellenőrizhető, garantált! (egy átlagos pamut táska előállításához 1200 liter víz szükséges. Az AWARE™ újrahasznosított pamuthoz szinte nem is szükséges víz!)

 

A környezettudatosság manapság a legjobb módja annak, hogy megkülönböztessük magunkat a többi cégtől. Az öko menő. Felelősségteljes márka képe alakul ki rólunk az ügyfelek fejében, miközben őket is a fenntartható eszközök használatára ösztönözzük…. és mindeközben még Földünket is megmentjük.