Digitális transzfer

Cégünk mindig is törekedett arra, hogy a megrendelők igényeinek és a kor technikai követelményeinek maximálisan eleget tegyen, és megfeleljen. Így jutottunk el arra szintre, hogy  transzfer nyomással is képesek vagyunk termékek nyomtatására.

A transzfernyomás közvetett nyomási módszer, ahol a festékeket speciális műanyag bevonatú transzfer papírra nyomják, majd magas hőmérséklet alatt, úgymond transzferálják a az adott ruhára.


A hideg szakításos transzfer technológiát olyan esetekben alkalmazzuk, amikor a színek maximális fedettségét akarjuk elérni sötét alapszínű termékek esetében, illetve olyan hőérzékeny, szintetikus alapanyagú termékeknél, amelyeknél alak vagy formabeli elváltozás fordulhat elő magasabb hőmérsékleten.

Ajánlani tudjuk fényképek és részletekben gazdag grafikák, bonyolultabb logók nyomtatására sötét színű pólóra, kis darabszámban. Ezzel a módszerrel, akár egy darabos megrendelést is elkészítünk a kedves vásárlónak, 72 órán belül.

  
Hozott áruk emblémázása esetében fokozottan figyelni kell, hogy a nyomtatandó felülethez 2-3 cm-re ne legyen varrás vagy kiemelkedő felület, mert ezek gátolják a nyomtatást, így az embléma, a széleinél nem tapad megfelelően a textíliára.

 

Digitális transzfer nyomás előnyei:

  • az előre elkészített, papírra kinyomott matricák minőségét még a termékek emblémázása előtt ellenőrizni lehet
  • a hibásan emblémázott termékek száma minimálisra csökkenthető, illetve elkerülhető
  • nem csak a textilek, hanem a közvetlen nyomással, illetve a többszínes nyomással nehezen kivitelezhető termékek emblémázása is kivitelezhető, mint például hátizsákok, esernyők, övtáskák sporttáskák stb.
  • kellemes viseletet biztosít és nagyon tartós