Őrült nyári trendek a világ kifutóiról

2016.07.29.

Őrült nyári trendek a világ kifutóiról

A 2016-os nyári, férfi ruhatrendek bemutatása a londoni, milánói, és párizsi kifutókról, ahol sok érdekes, és figyelemreméltó ruhadarabot láthatott a közönség.

Bár van rengeteg sportos, "Sevenites" stílusú, combig érő nadrág a kifutókon, megjelent sok kényelmesen hordható hosszabb nadrág is a nyárra. A legtöbb rövidnadrág térdig érő, és azok sem szűk szabásúak. Anyagukat tekintve légáteresztők, mint a selyem. A minták nagyok, és a sötétkék volt az uralkodó szín a fiúkon.

Eltekintve a hagyományos napszemüvegektől, és baseballsapkáktól, a legfontosabb kiegészítő az idei szezonban a sál. Ezek uralták a párizsi showt ( naturellement ), de felfedezhettük őket Milánóban és Londonban is – főleg a különlegesen kötött vagy alulról hajtogatott, ultrakönnyű darabok.

Ebben a szezonba visszatekintünk az 1950-es évekre, és ihletet merítünk a nagyapáink kedvenc rövid ujjú ingeiből. Ahogy a hőmérséklet emelkedik, pokolba a nehéz, kötött felsőkkel. Ehelyett kapj magadra egy kis könnyű inget, retro kubai gallérral.

A színek közül a zöld lesz nagyon elterjedt. Különböző árnyalatait nyugodtan keverhetjük, ami a kezdők számára nehezen lesz összeegyeztethető a zöld kiegészítőkkel ( mint például nyakkendő vagy táskák) , de a profi divatőrültek biztosan megtalálják a megfelelő összhangot.

vissza