Leonardo DiCaprio "beszürkült"

2016.05.31.

Leonardo DiCaprio "beszürkült"

Érdekes kis apróságot vettünk észre Leonardo DiCaprio öltözködésén mostanában. Azt már megszokhattuk, hogy a hírességek minden egyes percét megörökítik a paparazzik, akiknek köszönhetően, sok-sok érdekes szokást és furcsaságot lehet megfigyelni a sztárok mindennapjaiból.

Most éppen DiCaprio öltözködési szokásai kerültek fókuszba. A képeken jól látszik, hogy az elmúlt időszakban az Oscar-díjas színész, szinte teljesen ugyanabban a szerelésben jelent meg mindenhol szabadidejében.

Szürke sapka, szürke vagy világos póló, és kerek napszemüveg. Semmi extra! De ha neki ez a kedvence, akkor nem szólhatunk egy szót sem. Sőt, ez a fajta visszafogottság, igencsak ritka egy milliomostól, és akár követendő példa is lehetne. Ő az az ember, aki nem csak szavakkal áll ki a Föld megmentéséért, de a hétköznapokban is próbál a takarékosság mellett kiállni.
Például úgy, hogy nem vesz magának 500 szettet minden nap, amikor úgy is tudja, hogy nem lehet mindet felvenni egyszerre. Sokkal több értelmesebb dolog van a világon, amire el lehet költeni a pénzünket: segélyszervezetek, alapítványok hátrányos helyzetű embereknek, állatmenhelyek segítése, árvák étkeztetése. (ahogy ezt ő maga is teszi folyamatosan)

Ez nálam, egy szép nagy piros pont Caprionak!

Kedves celebek, lehet utána csinálni!

vissza