Hú de ciki!

2016.06.30.

Hú de ciki!

Évek óta, nagyon népszerű, „a ciki, nem ciki” összehasonlító, és kritikus cikkek írása. Ezekben elég keményen beszólnak a „gáz” ruhadarabok ellen, sőt, azok viselőinek is. Úgy gondoltuk, mi sem maradhatunk ki a sorból, úgyhogy eljött az ítélet napja! :)

Most nézzük meg pimasz módon a legcikibb, férfi felsőruha darabokat, a teljesség igénye nélkül.

Ujjatlan pamutpólót ne nagyon vegyünk fel! Hogy miért, mert Alekosztól láthattunk már pörköltfoltos fehér atlétát, más néven: „gagyipapit”.

A normál póló, már fél siker, de sok hölgynek nem igazán jön be a zenekaros póló. Valahol érthető ez is. Ki szeretné a pasiját állandóan fekete, halálfejes pólóban látni?

A mélyen dekoltált V nyak is ciki. A dekoltázs nőknek való! De most tényleg! Egy szőrös férfi mell, vagy egy sexi női mell szebb látvány? A válasz szerintem egyértelmű.

Sokan szeretnek menőzni azzal, hogy az inget majdnem teljesen kigombolják, ezzel egyfajta hanyag eleganciát szeretnének kölcsönözni maguknak. De azért tegyük hozzá, hogy még vízparton sem illik így sétálgatni, mert egyszerűen proli.

Ha a póló mégis csak mintás, akkor legalább ne legyen vicces felirat rajta, mert az is ciki. Egyfelől gyerekes, másfelől sokszor a felirat egyáltalán nem vicces.

Figyelem! Ha nincs rajtunk zakó, akkor ne tűrjük be a pólót a nadrágba! Különben is zakó alá ne vegyünk pólót, az már jó pár éve volt divat. Inkább vásároljunk igényes, elegáns ingeket, és azokat tűrjük be.

Még persze hosszasan lehetne sorolni a szörnyebbnél, szörnyebb ruhadarabokat, mint a: necchálós trikók, és pólók, a melegítőfelsős panelstílust, kockás ing csíkos zakóval, vagy fordítva.

Úgyhogy figyeljünk oda kedves férfitársaim, hogy miben lépünk ki az utcára, mert a kritikus női szemek mindent látnak, és nagy lebőgés lehet a végén! :) 

vissza