Batman Vs Superman

2016.07.21.

Batman Vs Superman

A 2016-os év, egyik legjobban várt filmje a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala volt. A két szuperhős nem csak a filmvásznon, de ruhák, és pólók formájában is meghódították a világot.

A film sok kritikát, és elismerést is kapott, de a nézettsége rekordokat döntöget. Batman és Superman összecsapása világszinten 424,1 millió dollárt termelt. Az összes eddigi Batman-filmet, köztük a 160,9 millióval nyitó A sötét lovag: Felemelkedés-t, és 116,6 millióval kezdő Az acélember-t is felülmúlta az első hétvégi számok tekintetében. 

A filmmel párhuzamosan persze beindult a nagy marketing gépezet is, és Amerika elárasztotta a világot a rengeteg pólóval, pulóverrel, sapkával, a főszereplők már jól ismert képével, logójával. 

A pólóválaszték igazán nagy, és a szokásostól eltérően, nem csak a szuperhősöket dicsőítő ruhadarabok jelentek meg, hanem a rivális felet szidalmazó, lekicsinyítő termékek is. Supermant például bukott istenként ábrázoló, és arcát pirossal áthúzott póló, szerintem elég keményre sikeredett. De van olyan póló is, amin a két hős logója egybe szerkesztve látható. Persze meglelhetők a hagyományos, S betűs Superman pólók, és a Batman féle szárnyas ábrázolások is.

pólók ára elég borsos. 15-től, 25 dollárig kaphatóak, de sok darab már akciós áron rendelhető meg az interneten.

Ha valaki kedvet kapott az ilyen tipusú szuperhős pólókhoz, nálunk bátran rendelhet magának a kedves vásárló. Küldje el nekünk elképzelését, és grafikusunk megtervezi Önnek a tökéletes hős védjegyét!

vissza