Az ősz legfelkapottabb színei és anyagai

2016.10.19.

Az ősz legfelkapottabb színei és anyagai

Az ősz beköszöntével mindenki lecserélte már a könnyű nyári ruhákat, és előkerültek a vastagabb, melegebb darabok. De az anyagvastagság mellett, ugyanannyira fontosak még a színek helyes kiválasztása is.

Az idén ősszel, a megszokott színek mellett megjelentek a kicsit rendhagyóbb, ritkább árnyalatok is. Bőven vannak köztük olyanok, amelyeket akár előkereshetünk a szekrényünk mélyéről is, mert korábban már voltak divatban.

Megmutatjuk a legnépszerűbb össze­ál­lí­tá­so­kat, hogy könnyebb le­gyen ki­ta­lálni, me­lyik stí­lus, me­lyik szín lesz a ked­ven­ced idén ősszel.

A divattervezők most előrukkoltak valami egészen újjal, így elképesztő színek és minták várnak minket a boltok polcain. Bronzos, rozsdás avarszínek, márvány minta és geometrikus vonalak jellemzik a legújabb kollekciókat.

A bronz egy egészen külömleges árnyalata jelenik meg a kirakatokban! Lesz belőle póló, cipő, pulóver, sőt, még kabát is.

Kabát tekintetében amúgy idén a nagy, szinte hatalmas darabok, élénk színekben: piros, lila, pink, nagy mintákkal.

A már-már klasszikus fekete-fehér csíkos, színkombináció elsősorban a női ruhákon, szoknyákkon, és harisnyákon jelenik meg visszatérően.

A nyár érintése! A nyár nem enged el minket olyan könnyen, azért ősszel is visszaköszön, igaz már egzotikus formában: csokibarna, arany, rozsdavörös, és sárga.

A vörös szín pedig előlépett a hétköznapi elegáns stílus védjegyévé. Egyre többet fogunk látni belőle az utcákon, és a munkahelyeken, de a fiatalabb, főiskolás, egyetemista lányok is ebben fognak hódítani a szürke hétköznapok "sztárjaiként".

Van akinek tetszik, van akinek nem, de mára a pamut szabadidőruhák a normál , utcai öltözködés része lett. ennek, következtében pedig a legkülönfélébb színekben találkozhatunk vele, főleg a fiatalok ruhatárában. Zöld, sárga, kék, piros, és hosszasan lehetne sorolni még a színeket, amelyek nap, mint nap szembe jönnek velünk az utcán. Így lesz ez az ősszel is csak meleg ruhadarabokkal kombinálva.

Aki követi a legújabb trendeket, annak nem fog furcsán hatni, ha mindehhez fekete bőrkabátot kapunk fel magunkra. Ez régen elképzelhetetlen volt, ma már trendi és menő!

Végezetül pedig nézzetek meg egy videót, Kelsey Simone, 17 éves, középiskolás lány videóját, aki nagyon szereti megosztani divattal, és öltözködéssel kapcsolatos ötleteit, tanácsait a korosztályával a Youtube-on is.

vissza

Akciós termékek

YOUTH FASHION BASIC TEE

YOUTH FASHION BASIC TEE Akciós nettó ár:
217 Ft helyett
173 Ft
Akciós bruttó ár: 220 Ft

ADULT FULL ZIP HOODED …

ADULT FULL ZIP HOODED SWEATSHIRT Akciós nettó ár:
2 825 Ft helyett
1 890 Ft
Akciós bruttó ár: 2 400 Ft

Top termékek

HEAVY COTTON™ ADULT T-SHIRT

HEAVY COTTON™ ADULT T-SHIRT Nettó ár: 504 Ft
Bruttó ár: 640 Ft

IMPERIAL MEN ROUND COLLAR …

IMPERIAL MEN ROUND COLLAR T-SHIRT Nettó ár: 609 Ft
Bruttó ár: 773 Ft

REGENT UNISEX ROUND COLLAR …

REGENT UNISEX ROUND COLLAR T-SHIRT Nettó ár: 482 Ft
Bruttó ár: 612 Ft

Kiemelt termékek

Gyerek pamut póló

Gyerek pamut póló Nettó ár: 578 Ft
Bruttó ár: 734 Ft
Új

Premium Gyerek kapucnis …

Premium Gyerek kapucnis pulóver Nettó ár: 3 947 Ft
Bruttó ár: 5 012 Ft
Új

Férfi raglán pulóver

Férfi raglán pulóver Nettó ár: 2 392 Ft
Bruttó ár: 3 038 Ft
Új