2017 - Új év, új kezdet

2017.01.11.

2017 - Új év, új kezdet

Egy új év kezdete mindig nagyon fontos esemény mindenkinek, legyen az magánszemély, család, vagy akár egy munkahelyi közösség. A mi cégünknek is sok-sok tervet, új feladatokat, és célokat tartogat a 2017-es év. Nézzük a legfontosabbakat!

Cégünk is több meglepetéssel készül a kedves vásárlók számára, így a 2017-es év, ígérem Önöknek is sok jót fog tartogatni!

Először is fontos megemlíteni azt, hogy webáruházunk egy sor fejlesztésen, és újításon esett át a múlt év végén, amelyek segítségével  a jövőben, még könnyebb lesz a vásárlás folymata a látogatóknak.

A már megszokott jó minőségű pólók, galléros pólók, és formaruhák mellett, meg fognak jelenni az egyre divatosabb darabok is, amelyeket bátran ajánlunk utcai, vagy munkahelyi használatra is. Továbbá meg kell említeni, hogy fejlődésünk révén, újabb póló és ruha márkák lesznek kaphatóak a webáruházban, mellyel tovább bővül a kínálatunk, és a vásárlók igényeinek még szélesebb kiszolgálása.

Az év során természetesen találkozhatnak a már ismert póló és más ruha akcióinkkal, kifutó termékeinkkel, és a kihagyhatatlan leárazásokkal. A részletekről, ígérjük mindig időben értesíteni fogjuk a kedves vásárlókat, nem fognak lemaradni semmiről.

Szeretném még felhívni a figyelmet a cégünk által üzemeltetett többi webáruházra, ahol a már megszokott magas színvonalon, és környezetben kínáljuk a munkaruhák, törölközők, és táskák sokaságát.

Egy szóval szeretnék minden, kedves vásárlónknak eredményekben, és sikerekben gazdag új esztendőt kívánni! Mi mindent meg fogunk tenni, hogy az legyen!

Üdvözlettel:

a Pólóközpont csapata

vissza

Akciós termékek

LADIES' FULL ZIP HOODED …

LADIES' FULL ZIP HOODED SWEATSHIRT Akciós nettó ár:
2 563 Ft helyett
1 520 Ft
Akciós bruttó ár: 1 930 Ft

LADIES' HOODED SWEATSHIRT

LADIES' HOODED SWEATSHIRT Akciós nettó ár:
2 563 Ft helyett
1 520 Ft
Akciós bruttó ár: 1 930 Ft

Top termékek

HEAVY COTTON™ ADULT T-SHIRT

HEAVY COTTON™ ADULT T-SHIRT Nettó ár: 504 Ft
Bruttó ár: 640 Ft

IMPERIAL MEN ROUND COLLAR …

IMPERIAL MEN ROUND COLLAR T-SHIRT Nettó ár: 609 Ft
Bruttó ár: 773 Ft

REGENT UNISEX ROUND COLLAR …

REGENT UNISEX ROUND COLLAR T-SHIRT Nettó ár: 482 Ft
Bruttó ár: 612 Ft

Kiemelt termékek

Férfi sport póló

Férfi sport póló Nettó ár: 1 411 Ft
Bruttó ár: 1 792 Ft
Új

LADIES' 3/4 SLEEVE SHIRT …

LADIES' 3/4 SLEEVE SHIRT KARIBAN COLOR Nettó ár: 3 100 Ft
Bruttó ár: 3 937 Ft
Új

Könnyű férfi pulóver

Könnyű férfi pulóver Nettó ár: 2 038 Ft
Bruttó ár: 2 589 Ft
Új