2017 - Új év, új kezdet

2017.01.11.

2017 - Új év, új kezdet

Egy új év kezdete mindig nagyon fontos esemény mindenkinek, legyen az magánszemély, család, vagy akár egy munkahelyi közösség. A mi cégünknek is sok-sok tervet, új feladatokat, és célokat tartogat a 2017-es év. Nézzük a legfontosabbakat!

Cégünk is több meglepetéssel készül a kedves vásárlók számára, így a 2017-es év, ígérem Önöknek is sok jót fog tartogatni!

Először is fontos megemlíteni azt, hogy webáruházunk egy sor fejlesztésen, és újításon esett át a múlt év végén, amelyek segítségével  a jövőben, még könnyebb lesz a vásárlás folymata a látogatóknak.

A már megszokott jó minőségű pólók, galléros pólók, és formaruhák mellett, meg fognak jelenni az egyre divatosabb darabok is, amelyeket bátran ajánlunk utcai, vagy munkahelyi használatra is. Továbbá meg kell említeni, hogy fejlődésünk révén, újabb póló és ruha márkák lesznek kaphatóak a webáruházban, mellyel tovább bővül a kínálatunk, és a vásárlók igényeinek még szélesebb kiszolgálása.

Az év során természetesen találkozhatnak a már ismert póló és más ruha akcióinkkal, kifutó termékeinkkel, és a kihagyhatatlan leárazásokkal. A részletekről, ígérjük mindig időben értesíteni fogjuk a kedves vásárlókat, nem fognak lemaradni semmiről.

Szeretném még felhívni a figyelmet a cégünk által üzemeltetett többi webáruházra, ahol a már megszokott magas színvonalon, és környezetben kínáljuk a munkaruhák, törölközők, és táskák sokaságát.

Egy szóval szeretnék minden, kedves vásárlónknak eredményekben, és sikerekben gazdag új esztendőt kívánni! Mi mindent meg fogunk tenni, hogy az legyen!

Üdvözlettel:

a Pólóközpont csapata

vissza

Top termékek

HEAVY COTTON™ ADULT T-SHIRT

HEAVY COTTON™ ADULT T-SHIRT Nettó ár: 504 Ft
Bruttó ár: 640 Ft

IMPERIAL MEN ROUND COLLAR …

IMPERIAL MEN ROUND COLLAR T-SHIRT Nettó ár: 609 Ft
Bruttó ár: 773 Ft

REGENT UNISEX ROUND COLLAR …

REGENT UNISEX ROUND COLLAR T-SHIRT Nettó ár: 482 Ft
Bruttó ár: 612 Ft

Kiemelt termékek

Classic modern, szűk fazonú …

Classic modern, szűk fazonú boxer Nettó ár: 3 113 Ft
Bruttó ár: 3 954 Ft
Új

Könnyű raglán női pulóver

Könnyű raglán női pulóver Nettó ár: 2 106 Ft
Bruttó ár: 2 674 Ft
Új

Classic jogging nadrág

Classic jogging nadrág Nettó ár: 1 962 Ft
Bruttó ár: 2 492 Ft
Új