2017 - Új év, új kezdet

2017.01.11.

2017 - Új év, új kezdet

Egy új év kezdete mindig nagyon fontos esemény mindenkinek, legyen az magánszemély, család, vagy akár egy munkahelyi közösség. A mi cégünknek is sok-sok tervet, új feladatokat, és célokat tartogat a 2017-es év. Nézzük a legfontosabbakat!

Cégünk is több meglepetéssel készül a kedves vásárlók számára, így a 2017-es év, ígérem Önöknek is sok jót fog tartogatni!

Először is fontos megemlíteni azt, hogy webáruházunk egy sor fejlesztésen, és újításon esett át a múlt év végén, amelyek segítségével  a jövőben, még könnyebb lesz a vásárlás folymata a látogatóknak.

A már megszokott jó minőségű pólók, galléros pólók, és formaruhák mellett, meg fognak jelenni az egyre divatosabb darabok is, amelyeket bátran ajánlunk utcai, vagy munkahelyi használatra is. Továbbá meg kell említeni, hogy fejlődésünk révén, újabb póló és ruha márkák lesznek kaphatóak a webáruházban, mellyel tovább bővül a kínálatunk, és a vásárlók igényeinek még szélesebb kiszolgálása.

Az év során természetesen találkozhatnak a már ismert póló és más ruha akcióinkkal, kifutó termékeinkkel, és a kihagyhatatlan leárazásokkal. A részletekről, ígérjük mindig időben értesíteni fogjuk a kedves vásárlókat, nem fognak lemaradni semmiről.

Szeretném még felhívni a figyelmet a cégünk által üzemeltetett többi webáruházra, ahol a már megszokott magas színvonalon, és környezetben kínáljuk a munkaruhák, törölközők, és táskák sokaságát.

Egy szóval szeretnék minden, kedves vásárlónknak eredményekben, és sikerekben gazdag új esztendőt kívánni! Mi mindent meg fogunk tenni, hogy az legyen!

Üdvözlettel:

a Pólóközpont csapata

vissza