„Beszélő” póló segíti a turistákat

2016.05.03.

„Beszélő” póló segíti a turistákat

Utazásai során az ember, sokféle ország, sokféle lakójával találkozik. De mi van akkor, ha találkozunk valakivel, aki nem beszél semmilyen nyelven?

Ebben az esetben nagy segítségedre lehet egy póló, ami az ICONSPEAK nevű cég saját márkája. A három jó barát által alapított cég ugyanis, nagyon ötletes pólókat dobott piacra.

Ahogy a képen is látszik, könnyen beazonosítható ikonok vannak rányomva, úgyhogy ha például egy vietnámi rizsföldön, vagy egy perui gyapotültetvényen sétálsz, és nem tudod, hogy mennyi az idő, akkor odaállunk az egyik helyi lakos elé, csak rámutatunk az óra jelére, és minden meg van oldva.

Nincs wifi? Odabökünk a wifi jellegzetes jelére. Inni szeretnénk a vízből, de nem tudjuk, hogy tiszta-e? Ott van a csap szimbóluma is a pólón. A buszpályaudvar után kutatunk négy órája? Odanyúlunk a jobb oldalunkhoz, a busz ikonjára.

A pólók kitalálóit, egy kellemetlen szituáció ihlette meg, egyik utazásuk alkalmával Vietnámban. Reméljük, hogy ez a póló segíteni fog minden világjárónak, aki bábeli zűrzavarba kerülne!

vissza