Blog

Egyedi pólók gyártása - egyedi stílusban

2017.08.24. Egyedi pólók gyártása - egyedi stílusban

Cégünk elkötelezett híve a folyamatos fejlődésnek, és a vásárlók minél szélesebb körű kiszolgálásának. Figyelmükbe szeretném ajánlani az új, korszerű technikával készített egyedi pólóinkat, amelyeket digitális nyomtatással állítunk elő.

tovább

A póló hajtogatás művészete (videó)

2017.05.24.

Valljuk be, hogy sokszor szükségünk lenne, ennek a "művészetnek" a tudására. Most egy remek videón tekinthetik meg, hogyan is kellene hajtogatni a pólókat szépen, és rendezetten.

tovább

2017 - Új év, új kezdet

2017.01.11. 2017 - Új év, új kezdet

Egy új év kezdete mindig nagyon fontos esemény mindenkinek, legyen az magánszemély, család, vagy akár egy munkahelyi közösség. A mi cégünknek is sok-sok tervet, új feladatokat, és célokat tartogat a 2017-es év. Nézzük a legfontosabbakat!

tovább

Az ősz legfelkapottabb színei és anyagai

2016.10.19. Az ősz legfelkapottabb színei és anyagai

Az ősz beköszöntével mindenki lecserélte már a könnyű nyári ruhákat, és előkerültek a vastagabb, melegebb darabok. De az anyagvastagság mellett, ugyanannyira fontosak még a színek helyes kiválasztása is.

tovább

200 pólót vett fel magára egy őrült amerikai

2016.08.29. 200 pólót vett fel magára egy őrült amerikai

Ethan Klein, new yorki lakos, száz pólót vett magára, és szó szerint fűrésszel kellett levágni róla. De ezek után, a móka kedvéért felvett kétszázat!

tovább

Ismét itt van a Perseida meteorraj

2016.08.15. Ismét itt van a Perseida meteorraj

Ismét itt van a Perseida meteorraj, amely mint minden évben, augusztus közepén éri el a tetőpontját. Egy kis szerencsével, és jó időjárási viszonyok mellett, szabad szemmel is könnyen megfigyelhető, ez a csodálatos égi jelenség.

tovább

Őrült nyári trendek a világ kifutóiról

2016.07.29. Őrült nyári trendek a világ kifutóiról

A 2016-os nyári, férfi ruhatrendek bemutatása a londoni, milánói, és párizsi kifutókról, ahol sok érdekes, és figyelemreméltó ruhadarabot láthatott a közönség.

tovább

Batman Vs Superman

2016.07.21. Batman Vs Superman

A 2016-os év, egyik legjobban várt filmje a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala volt. A két szuperhős nem csak a filmvásznon, de ruhák, és pólók formájában is meghódították a világot.

tovább

A világ legnagyobb pólója

2016.07.12. A világ legnagyobb pólója

Manapság már szinte minden tárgyból, tevékenységből, sportból, vagy hobbiból létezik világrekord. Nincsen ez másképp a pólókkal sem. Most nézzük meg, hogy melyik a világ legnagyobb pólója!

tovább

Hú de ciki!

2016.06.30. Hú de ciki!

Évek óta, nagyon népszerű, „a ciki, nem ciki” összehasonlító, és kritikus cikkek írása. Ezekben elég keményen beszólnak a „gáz” ruhadarabok ellen, sőt, azok viselőinek is. Úgy gondoltuk, mi sem maradhatunk ki a sorból, úgyhogy eljött az ítélet napja! :)

tovább